خبرها


باغداران مینابی انبه های رسیده خود را برداشت کردند

مدیر جهادکشاورزی میناب، گفت: امسال از سطح زیر کشت یک هزار و 700هکتار از باغ‌های انبه این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از 17 هزار تن انبه برداشت شود.

مدیر جهادکشاورزی میناب، گفت: امسال از سطح زیر کشت یک هزار و 700هکتار از باغ‌های انبه این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از 17 هزار تن انبه برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی میناب، محمد سالاری با اشاره به زمان برداشت انبه رسیده (تازه خوری) در باغات این شهرستان، گفت: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به‌صورت سبز برداشت شده که مابقی آن از اواخر خردادماه به‌صورت رسیده در حال برداشت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری را از نقاط مهم تولید انبه در شهرستان دانست و گفت: شهرستان میناب مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.

وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا برشمرد و گفت: پیش‌بینی تولید امسال این نوع محصول به صورت تازه خوری ۱۲ هزار تن با عملکرد 10 تن در هر هکتار است.

سالاری سطح زیر کشت انبه را برابر یک هزار و 700 هکتار دانست و بیان کرد: به دلیل رعایت توصیه‌های فنی علیه مگس میوه انبه و برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی برداشت انبه در این شهرستان نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش‌یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی میناب، گفت: از میوه انبه فرآورده‌های مختلفی از جمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنی‌ها تهیه شده، همچنین از میوه‌های نارس و کوچک هم در تهیه ترشی استفاده می‌شود.

گفتنی است؛ در مناطقی مانند هندوستان، مغز هسته انبه به‌صورت پودر درآمده و برای مصارف خوراکی استفاده می‌شود اما به نظر می‌رسد که مطلوب‌ترین نوع مصرف آن تازه خوری است.